Factuur Voorbeeld

Factuur Online

Factuur Tips

ZZP Nieuws

Follow us on Twitter

ERVARINGEN

Joost van Tra, 48 jaar, ZZP timmerman:"Mijn vrouw zorgt dat de rekeningen voor mijn werk op tijd verstuurd worden. Ik werk vaak voor grote aannemers en die stellen strenge eisen aan een factuur. Op deze website heb ik een mooi voorbeeld gevonden die ik zelf heb aangepast, perfect!"
Pim Stevens, 51 jaar, freelance verpleegkundige: "Ik werk veel voor grote thuiszorginstellingen. Die eisen een gespecificeerde factuur met verschillende uursoorten. Ik heb hier een mooi basis-sjabloon gevonden dat ik zelf wat heb aangepast en nu wekelijks gebruik!"
Teun van Zutphen, 33 jaar, zelfstandig IT-consultant: "administratie is bij mij een noodzakelijk kwaad dat ik tot het laatst bewaar. Een goede, duidelijke factuur vind ik echter zeer belangrijk. Factuurvoorbeeld.nl heeft me een eind op weg geholpen, hartelijk dank!"
Janneke van Schie, 29 jaar, zelfstandig fotograaf: "Na een hectische werkweek moet er ook nog gefactureerd worden. Factuurvoorbeeld.nl heeft me op weg geholpen om een goed online factuurpakket te vinden. Ik wacht met spanning de testresultaten af!"
Joep Mellisant, 48 jaar, Meesterschilder: "Ik werk veel voor particuliere opdrachtgevers. Een paar kozijntjes hier, een paar deuren daar, aangenomen werk of op urenbasis. Factuurvoorbeeld.nl heeft me op het spoor gezet van een online factuurprogramma waarmee ik alles perfect in de kneep heb!"

Blijf gratis en vrijblijvend op de hoogte van nieuwe factuurvoorbeelden, online factuurpakketten en tips!

 

 

Gratis Checklist

'10 tips voor
een perfecte factuur'

 
Ontvang ook periodiek onze
factuur tips&tricks per mail

Gratis Nieuwsbrief

 

LB-banner-FVB

Antwoord voor ZZP'ers